Wat doen we

Gezondere vendingautomaten

Het is onze missie om snacken gezond te maken! Vandaag bieden we al een compleet aanbod aan gezondere snacks en dranken via moderne, energiezuinige vendingautomaten in heel Nederland. Dat doen we onder de naam ‘Healzzy2GO’, een portie gezondheid voor onderweg.

Assortiment

Wij volgen de laatste trends op het gebied van gezonde snacks en proberen continu ons assortiment gezonder en nog aantrekkelijker te maken. Producten zonder toegevoegde suikers en zonder rode E-nummers hebben onze voorkeur. En natuurlijk houden we bij de keuze voor onze producten rekening met de impact op milieu en maatschappij. Ofwel, duurzame en eerlijke snacks en dranken hebben onze voorkeur! Ons assortiment bestaat uit:

  • Snacks: snoep, chocolade, energy-bars, muesli-repen, noten, chips
  • Dranken: frisdranken (ice tea’s, fruitdranken), energy drinks, sport drinks, smoothies, water
  • Non-food: mondkapjes, desinfecterende handgels, sportsupplementen

Klantgerichte services

 

Voor iedere locatie en doelgroep hebben wij een geschikte service.

Full service, ofwel geen omkijken naar de automaat. Wij monitoren de automaat op afstand en zorgen dat deze altijd goed gevuld is.

Self service, de locatiehouder bestelt producten via onze webshop en vult de automaat zelf aan. Wij houden de automaat in topconditie.

Webshop, eenvoudig gezondere snacks en dranken bestellen om deze zelf (zonder automaat) te verkopen. Keuze uit een breed assortiment met altijd verrassende en gezondere alternatieven.