Wat doen we

Gezondere vendingautomaten

Het is onze missie om snacken gezond te maken! Vandaag bieden we al een compleet aanbod aan gezondere snacks en dranken doen via moderne, energiezuinige vendingautomaten in heel Nederland. En het is onze ambitie om binnen vijf jaar 500 automaten te hebben geplaatst met een gezonder, lekker en geliefd assortiment.Branding healzzy2GO

Assortiment

Wij volgen de laatste trends op het gebied van gezonde snacks en proberen continu ons assortiment gezonder en nog aantrekkelijker te maken. Producten zonder toegevoegde suikers en zonder rode E-nummers hebben onze voorkeur. En natuurlijk houden we bij de keuze voor onze producten rekening met de impact op milieu en maatschappij. Ofwel, duurzame en eerlijke snacks en dranken hebben onze voorkeur! Ons assortiment bestaat uit:

  • Snacks: snoep, chocolade, energy-bars, muesli-repen, noten, chips
  • Dranken: frisdranken (ice tea’s, fruitdranken), energy drinks, sport drinks, smoothies, water
  • Non-food: mondkapjes, desinfecterende handgels, sportsupplementen

Klantgerichte services

 

Voor iedere locatie en doelgroep hebben wij een geschikte service.

Full service, ofwel geen omkijken naar de automaat. Wij monitoren de automaat op afstand en zorgen dat deze altijd goed gevuld is.

Self service, de locatiehouder bestelt producten via onze webshop en vult de automaat zelf aan. Wij houden de automaat in topconditie.

Webshop, eenvoudig gezondere snacks en dranken bestellen om deze zelf (zonder automaat) te verkopen. Keuze uit een breed assortiment met altijd verrassende en gezondere alternatieven.

Branding Healzzy2GO

Onder de bijdetijdse merknaam healzzy2GO communiceren we naar locatiehouders en onze doelgroep. Onze automaten zijn voorzien van een onderscheidende healzzy2GO branding. Onze merkwaarden: gezond, duurzaam, eerlijk, fun, rebels en klantgericht.

Sociale media en website

Via onze sociale mediakanalen, Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube vergroten we ons bereik, zichtbaarheid, naamsbekendheid en imago. Door aansprekende, relevante branded content gaan we in gesprek met onze doelgroep.

Vendingmarkt (NL)

  • Omzet: € 765 miljoen per jaar (EU: € 15,9 miljard)
  • Afzet: 9 miljoen stuks per dag
  • Automaten: 300.000 units (EU: 4,1 miljoen)

“Vending is de verkoop van food en non-food via automaten. De kosten zijn laag, de winsten zijn hoog en je bent 24/7 open. Vendingautomaten zijn bij ons “flexibele” winkels!”