De consument is er klaar voor. Er is een sterk groeiende vraag naar gemak en naar duurzame, gezondere en natuurlijk lekkere producten. Ons zusterbedrijf Food2Smile is er klaar voor, het concept staat, het assortiment is compleet en haar kas is goed gevuld. Ook Vending2Smile is er klaar voor. Klaar om een branded netwerk van vendingautomaten uit te rollen. Het businessplan is klaar, de eerste contacten zijn gelegd en de afspraken gemaakt.

Doet u mee?

Een belang in Vending2Smile neemt u al af vanaf € 5.000,- in certificaten van € 10 per stuk. U mag als investeerder een gemiddeld dividend verwachten van 7,46% per jaar. Onze doelstelling is om ons bedrijf na 5 jaar te verkopen. U beslist hierover mee. Het verkopen van het bedrijf is geen “must”. Indien wij verkopen verwachten wij een EXTRA opbrengst. Hierdoor komt u totale jaarrendement (dus inclusief het jaardividend) tussen de 19,5% en 30,8%, afhankelijk van de scenario’s die wij geschetst hebben. Mocht onze gezamenlijke onderneming niet verkocht worden dan rekenen we op een aandeelhoudersrendement van boven de 20% vanaf jaar 5. Uw bezit, certificaten van aandelen, is te allen tijde vrij verhandelbaar maar loopt altijd via de notaris.

De procedure

De complete transactie verloopt via de notaris. Meedoen gaat als volgt:

  1. U bepaalt hoeveel certificaten u wilt a € 10 per stuk, op basis van minimaal € 5.000,-
  2. U vult het inschrijfformulier in en mailt dit naar reserveren@vending2smile.nl
  3. U ontvangt van de notaris een uitnodiging om te storten op zijn derdengeldenrekening en u ontvangt een volmacht voor de transactie.
  4. U ontvangt een afschrift van de notaris en vanaf dat moment bent u certificaathouder van Vending2Smile.
  5. U heeft vanaf dit moment recht op dividenden en u deelt mee in de opbrengst die bij de verkoop van het bedrijf – de exit – behaald wordt.
  6. Wij adviseren alle investeerders om de aanschafwaarde van de certificaten op te geven op het IB formulier.